dissabte, 19 d’abril del 2008

SANT JORDI (uns quants dels meus llibres)






Acte de violència (de Manuel de Pedrolo): perquè amb ell vaig redescobrir a Pedrolo, després d'anys d'haver llegit el Mecanoscrit per obligació a l'escola, com tothom.




Caballo de Troya (de J.J.Benítez): Però el primer. Narració fantàstica dels últims dies de la vida de Jesucrist explicada per un científic americà que pot viatjar en el temps i ha de triar una època. Decideix aquesta. Un personatge real, lluitador i revolucionari, un líder (no de la manera com ens el expliquen).




Fabulari Amades (de Jan Grau): perquè a part de viatjar al món imaginari de la nostra mitologia popular, va ser el primer llibre que vaig coordinar tota sola l'edició, ja que el jefe estava a Cuba.




Guia visual de Praga: perquè és una ciutat al·lucinant i el millor viatge que he fet.




Ranxets. La cuina a Torredembarra (varis autors): perquè m'encanta la cuina (la de no obligació) i amb aquesta quarta edició vàrem suar. Quan ja teníem els llibres impressos, ens adonem que no hem posat el nom dels autors (la gent que formava part l'any 1985 del Centre d'Estudis "Sinibald de Mas") i vàrem haver de posar enganxines a tots els llibres (!!)




Continuarà...