divendres, 18 de juliol del 2008

ELS MILLORSJa tornem a ser divendres de cap de setmana normal, després de la ressaca de la festa el quadre. Ressaca? He dit ressaca? Bé, si algú va tenir ressaca deuria ser un jove, un previsor, un jeta, o un ...

Jove, perquè són els que acostumen a fer botellón i ja es portaven les litrones i els calimotxos, previsor si ja no s'és tan jove i va pensar que com que normalment hi ha molta gent al ball i s'han der fer cues per aconseguir un cubata (cues, una pel tiquet i l'altre per la beguda) hagués portat alguna petaqueta (si fos jove faria botellón, però com que ja no ho és tan se li diu previsor). Si s'hagués colat en aquella cua de gent, un jeta (ho reconec, jo en una ocasió vaig pertànyer a aquesta definició, però no vaig poder ressistir-me). Un ... podem posar-li molts mots.

No sé que coi va passar al bar, però el que és segur és que qui va portar les barres (bé, barra), segur, segur, que mai havia vist la festa major de la Torre. Menys mal que era la del quadre, perquè arriba a ser la grossa i aquell bar se'l mengen. Podem mirar-ho per la part positiva i és que l'ajuntament va prevenir algun que altre coma etílic, perquè entre cervesa i cervesa, el puntet ja se t'havia passat.

Que serveixi l'experiència per properes vegades i si-us-plau: DIABLES, PORTEM LES BARRES!!!!! QUE SOM ELS MILLORS!!!!!

(Dues coses, en això de portar barres també reconec ser una mica jeta, però son 20 anys fent de diable i me mamat moltes organitzacions de concerts i moltes barres, ara els hi toca als nous i segona: som els millors i no només portant barres, en foc, en gresca, en ...) Salut i a per 20 anys més! ;-)