divendres, 3 d’abril del 2009

Au va...

Ja fa dies que el Toni em deia que a veure si actualitzava el bloc. Anava a seguir amb la tònica dels últims i n'havia trobat a tants, que no sabia a qui posar. Avui mirant les notícies ho he tingut clar: n'hi ha molts, però he agafat la representació d'ells: Arantxa Quiroga.
Només un extracte del discurs:
"Hoy iniciamos la novena Legislatura en una Cámara plenamente
democrática, al servicio de toda la sociedad vasca. Un Parlamento plural, reflejo de una sociedad plural"
Com es pot ser tant cínic dient això? Serà el reflexe de la societat que ells volen, no la que realment existeix.
Ara entenc la sensació del meu nebot. Ha estat de viatge de fi de curs a Cantàbria i un dia van anar fins al País Basc a visitar el Guggenheim. En preguntar-li què que tal, em va dir: Santander m'ha encantat, però Bilbo l'he trobada una ciutat trista. I ara ho entenc...

2 comentaris:

TonyG. ha dit...

"plenamente democrática",no s'ho creu ni ella, han tingut que treure del mapa totes les opcions politicas que no els agradaven, a cop de sentencies judicials, i deixà sense veu al 10% de la població, per poguer fer un pacte antinatura i aconseguir un lloc que s'han guanyat.

Anònim ha dit...

El tancs a Torredembarra
Per raons econòmiques, el peatges resulten cars i la Nacional està impossible, es preveu una operació amfivia. El desembarcamen es farà a la platja de La Paella.Els blindats tindran cura de las in apreciables dunes així com de las nombroses duches de platja (dues).
En la seva travessa pel passeig Rafael Campalans, aniran en fila d'un i no estacionaran aprop de de les interseccions,dificultant el gir a altres vehicles.
Aquest fet serà denunciat com infracció greu (CIR 92.2.A) amb sanció de 200€.
Cas de no poderse identificar el conductor (cognoms, noms,adressa i NIF) és farà imputació al "Ministro del Ejército",donat que les infraccions greus porten aparellada la perdua punts.Pod consultar el seu saldo a la adreça www.dgt.es 
Els afectats, podran presentar,escrit d'a legacions, a qualsevol contenidor blau o en tot cas a l'Ajuntament.